اوپل تیزری از سبک طراحی "برجسته و عمیق" جدید خود منتشر کرده که قرار است شش ماه آینده یک خودروی کانسپت برند جدید ۲۰۱۸ را شکل دهد.
این کانسپت در یک تصویر تکی دیده شده و پس از حدود ۶۰ سال مالکیت توسط جنرال موتورز، اکنون دوره جدیدی را تحت مالکیت پژو سیتروئن برای این برند آغاز خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، با چراغ های جلوی عریض و زاویه دار و کاپوتی کوتاه در این خودرو، عناصری از GT کانسپت به چشم می خورد که در سال ۲۰۱۶ رونمایی شده بود. البته بی شک این طراحی برای مدل های ۲۰۱۸ اصلاح خواهد شد.
Mark Adams، معاون طراحی اوپل اظهار داشت: "برند کانسپت ۲۰۱۸ با ابعاد قدرتمند، سطوح ساده اما شیک، طراحی برجسته و جزئیات نادر اما فوق العاده از الگوهایی پیروی خواهد کرد که در GT کانسپت استفاده شده بود."
اولین خودروهایی که از این ظاهر جدید اوپل بهره می برند تا سال ۲۰۲۰ عرضه نخواهند شد اما گمان می رود عناصری از این سبک طراحی جدید در فیس لیفت مدل های کورسا و موکا X به کار روند.